Aktiivinen alkukesä toi uusia harrastajia - T2018-19 ja P2018-19 joukkueet aloittivat toimintansa

11.7.2024

Ylämyllyn Yllätyksen alkukesään on kuulunut muun muassa John Deere -jalkapallokoulu ja UEFA Playmakersin Frozen-seikkailu. Niihin osallistui yli 70 lasta, josta ensimmäistä kertaa seurahistoriassa oli isompi osa tyttöjä kuin poikia.

EM-kilpailujen vauhdittamina näistä lapsista monet aloittivat ikäisten joukkueissa. Uusia joukkueita perustimme kesäkuussa 2018 ja nuoremmille tytöille sekä 2018 ja nuoremmille pojille.

Näin heinäkuussa monet joukkueista lomailevat viikon tai pari eri aikoina, joten tarkistathan oman joukkueesi myclubista, miten harjoituksia järjestetään. Lisätietoja joukkueista heinäkuussa puheenjohtaja Jutta Kurjelta toimisto.yllatys@gmail.com.

Tuttuun tapaan futarit ovat saaneet myös lomapuuhaa leirien muodossa. Kesä- ja heinäkuussa järjestetyille leireille osallistui lähes 60 lasta, joista osa ylyläisiä ja osa seuran ulkopuolelta.

Kesäkuun suurin tapahtuma kuitenkin oli, kun yli 50 joukkueellista lapsia kokoontui Paloaukealle Kortteliliiga-turnaukseen. Joukkueet eri puolilta maakuntaa saivat kylän raikumaan iloisista huudoista.

Syyskausi starttaa ensimmäisillä joukkueilla jo heinäkuun 20. päivä, jolloin sekä miehet että naiset pelaavat kolmosta kotikentällä Paloaukealla. Naisten vieraaksi saapuu FC LaPa (klo 12.30) ja miesten Kings SC (klo 15). Kioski palvelee kentälle saapuvia koko iltapäivän.

Seuraa Yllätyksen somea ja nettisivuja, niin tiedät, mitä kaikkea kivaa syksyllä on luvassa.